Община Генерал Тошево

03 декември ’21

Започва "Благотворителна Коледа" 2021 в община Генерал Тошево

Започва "Благотворителна Коледа" 2021 в община Генерал Тошево

Започва "Благотворителна Коледа" 2021 в община Генерал Тошево

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

В навечерието на светлите коледни  празници е особено важно да стъпим на здравите основи на морала и ценностите, на духовността и традициите, на грижата за отделния човек. Въпреки поредната година, белязана от пандемията COVID-19, хуманността изисква от нас да дадем надежда и дори малък повод за гордост на всички наши съграждани. Да възвърнем тяхната вяра, че доброто побеждава, макар и с малки стъпки. Да дадем заявка за достоен живот на всеки. Длъжни сме да го направим.

 

За съжаление, днес има семейства, самотни възрастни хора или такива, сполетени от бедствия и инциденти, които живеят под прага на бедността. Те нямат възможност да посрещнат коледните и новогодишни празници в уютна и топла атмосфера, с отрупана трапеза, заобиколени от своите близки.

 

„Благотворителна Коледа” 2021 е техният шанс. Шанс да почувстват нашата подкрепа и подадена ръка в момент, когато това е най-необходимо.

 

Ако желаете да се включите в инициативата, моля, направете това до 17. 12. 2021г. на следната банкова сметка:

        

Община Генерал Тошево

IBAN BG44CREX92608414708700

Плащане / 445100

Токуда банк 

 

 

Всеки дарител ще получи отчет за изразходването на предоставените средства/продукти, а резултатите от благотворителната кампания ще бъдат оповестени в общинските и областните медии, както и на сайта на Община Генерал Тошево.

 

 

                                                    

Още новини