Община Генерал Тошево

10 май ’21

Вандалските прояви продължават

Вандалските прояви продължават

Вандалските прояви продължават

Отново множество са обектите, засегнати от недобросъвестни граждани. Кошчетата за боклук и едно от осветителните тела на фонтана са поредното посегателство върху общинската собственост по време на празничните дни. Припомняме, че под набезите на вандали попадаха соларната беседка, която бе монтирана на градския площад преди месец, а вече соларният панел, който се намира на покрива на съоръжението е надраскан и капачетата на USB-отводите липсват. Чешмата и пътните знаци на площадката за безопасност на движението, които се намират на входа на градския парк също са част от множеството обекти на необуздана агресия.

 

Доколкото може Община Генерал Тошево подновява и отремонтира изключително бързо и в кратки срокове пораженията. Но не трябва да бъдем безучастни и безразлични към безскрупулните прояви на вандализъм.

 

Общинското ръководство апелира за отговорно отношение към общинската собственост. Призоваваме гражданите, които имат информация за нарушители на реда и вандалски прояви да подават сигнали, както на полицейските власти, така и към Община Генерал Тошево на тел: 05731 20 20.

Още новини