Община Генерал Тошево

31 август ’18

Турнир по мини футбол “Toshevo Cup 2018”

Турнир по мини футбол “Toshevo Cup 2018”

Турнир по мини футбол “Toshevo Cup 2018”

Футболен клуб “Спортист – 2011” и Община Генерал Тошево организират турнир по футбол на малки врати (5+1) “Toshevo Cup 2018”. Надпреварата ще предложи много емоции на всички обичащи тази игра и тръпката от спортното съперничество.

Турнирът ще се проведе по официалните правила на мини футбола, като двубоите ще се играят на изкуствения терен в градския парк на Генерал Тошево. Отборите ще бъдат в състав от 5+1 – петима полеви футболисти и един вратар с до 4 резерви. Една среща ще бъде с продължителност от 2 полувремена по 25 минути. Схемата на надпреварата зависи от броя на участващите отбори.

Необходимата информация за записване за участие включва име на отбора, имена на футболистите и дата на раждане. Всеки тим има право да картотекира минимум 6 и максимум 10 футболисти. Лица които не са навършили 16 години нямат право да участват, както и картотекирани футболисти в “А”, “Б” или “В” футболна група.

Всеки един отбор може да запише за участие до трима (3) футболисти, участващи в “А” Областна футболна група – Зона “Изток” или Зона “Запад”.

Правилата и условията за провеждане на надпреварата ще бъдат раздадени на капитаните на отборите при записване и допълнително разяснени на специална пресконференция, по време на теглене на жребия, датата на която предстои да бъде уточнена.

Контакт за допълнителна информация и записване: 0888/56 52 56. Срок за подаване на заявки за участие: 16.09.2018г.

Още новини