Община Генерал Тошево

27 юни ’19

Ех, това щастливо, морско лято…

Ех, това щастливо, морско лято…

Ех, това щастливо, морско лято…

И през тази година деца от нашата община ще имат своите незабравими мигове и спомени от чудесното морско лято край безкрайните пясъчни плажове на град Шабла. Благодарение на партньорството между Община Генерал Тошево и хотел „Нави“, две лагерни смени, съставени от по близо 30 деца, имат възможността да се потопят в ласките на жаркото, парещо слънце и солената, морска вода.

DSC_0018

Първата лагерна смяна вече е към своя край. Тя започна на 23 юни и ще продължи до 28 юни. В този период от време децата се радваха на прекрасно слънчево време, високи летни температури и топла вода. За съжаление в първите дни от лагера, морето беше доста бурно и с високи вълни, но въпреки това игрите на брега се редуваха една след друга.

DSC_0017 [1]

За децата тези горещи дни са истинско щастие и ще останат един хубав и незабравим спомен. Когато са на морския бряг, лагерниците редуват къпане в морето с много забавни игри, строене на пясъчни замъци и най-различни морски състезания. По време на посещението на представители от Общинска администрация, които да инспектират летния отдих, дори се проведе първи кръг от конкурса за красота „Мис и Мистър лагер Шабла 2019“. Първият етап от надпреварата беше забавно дефилиране по бански на плажа. Вторият тур, който ще се проведе тази вечер ще включва демонстрация на различни таланти и дефиле с вечерни тоалети.

DSC_0011

Останалите вечери в хотелската база също са тематични за запълване свободното време на децата с различни по интереси забавления.

DSC_0012 [1]

За лагерната смяна отговарят квалифициран ръководител, педагози, спасител и медицинско лице. Всички споделят, че децата истински се наслаждават на преживяването, не създават никакви проблеми и разбира се, не искат да си тръгват.

Втората лагерна смяна ще започне на 2 юли и ще продължи до 7 юли

 

 

Още новини