Община Генерал Тошево

25 юли ’18

Безброй игри и усмивки за децата в патиланското царство

Безброй игри и усмивки за децата в патиланското царство

Безброй игри и усмивки за децата в патиланското царство

Променливото време с чести превалявания не успя да развали чудесното настроение на децата, посещаващи Лятна академия “Патиланци” през миналата седмица. Организираното от Община Генерал Тошево сезонно училище се радва на огромен интерес и чрез всекидневната си разнообразна дейност осмисля свободното време на малчуганите през дългата лятна ваканция.

e

И през миналата седмица децата от академията имаха възможността да покажат своите неограничени таланти в най-различни области. На най-голям интерес се радваше Арт ателието на лятното училище. Всекидневно в него децата запълваха част от времето си с изучаване и демонстрации на различни творчески техники като апликации, работа с пластилин, декорация с декупаж и дори правене на животни от балони.

w

Паралелно с игрите и забавленията обаче вървяха и образователните часове в академията. Всеки ден малките патиланци четяха книги от училищните списъци със задължителна литература. Не бяха пропускани и грижите за доброто физическо състояние на децата чрез различни активности като утринна гимнастика, уроци по зумба и спортно ориентиране в природата.

В средата на лятната ваканция никое от децата не се сеща за уроците, училищния звънец и класната стая. Единствената мисъл на малчуганите е за поредния хубав и изпълнен с емоции ден в патиланското царство. Затова и педагозите от академията са подготвили още много изненади за децата, включващи животни, кулинарни изкушения, разходки, образователни уроци и много, много други.

Още новини